MK Info (Macedonia)


Ова ќе биде најскапата и најлуда свршувачка: Наскоро мажите своите избранички ќе можат да ги запросат над Месечината.

Агенцијата “ApoteoSurprise” во 2022. година воведува можност за свршувачка над Месечината, која ќе чини астрономски 125 милиони евра.


Во соопштението на агенцијата се наведува дека секое лице кое е заљубено и богато, ќе може да резервира комплетно организирана услуга, но дека пред тоа ќе мора да мине физички тренинг и техничка обука во траење од 12 недели.


Љубовта која достигнува се до Месечината наскоро ќе стане реалност, а целта на париската агенција е да “спроведе најлуди и најнеобични свршувачки во историјата”.


Ќе се полетува од Кејп Канаверал на Флорида, а пристигнувањето во орбитата на Месечината е планирано за три дена по полетувањето, се наведува во соопштението. Се прекинува секаква комуникација со Земјата во текот на 30 минути, додека капсулата ја надлетува скриената страна на Месечината.


Со звукот на песната “Fly Me To The Moon” од Френк Синатра, момчето ќе може да ја побара раката на својата сакана, со свршувачки прстен сокриен во неговиот комбинезон, далеку од сите облици на живот.


ApoteoSurprise

101 rue de Sèvres

75006 Paris (France)

0033 6 03 15 37 06

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

Disclaimer - Terms - SARL company with a capital of 10,000 euros - SIRET 482 226 909 00026 - RCS Paris B 482 226 909 - PCL Hiscox No. HA RCP0230415

Copyright © 2006-2020 ApoteoSurprise, All rights reserved, Concept and scenarios registered, Trademark No. 043329077 registered at INPI Property Institute