MK News (Macedonia)

Прво просење во вселената – Французин платил 5.000 евра за тоа.


Французин (35) вистински маж кој ќе ја запроси својата девојка во вселената. Себастијан спектакуларното запросување го платил 4990 евра на специјаизирана француска компанија.


francuz-35-prvi-muskarac-koji-ce-zaprositi-djevojku-svemiru-slika-654855 Французинот е првиот човек кој што ќе ја запроси својата девојка во вселената. Фотографијата на среќната двојка и натписот „Ванеса сакаш ли да се омажиш за мене?“, на денот на вљубените св Валентин, 14 февруари ќе биде закачен на огромен балон исполнет со хелиум, кој потоа ќе биде пуштен да полета во небото. На балонот, ќе има видео опрема која ќе го снима запросувањето.


По два до три часа возење, на околу 30 километри надморска височина, балонот ќе пукне, и видео опремата ќе се врати на Земјата. Снимката ќе биде обработена и доставена на Себастијан, кој ќе ја подари на својата девојка. Себастијан сето ова го платил 4990 евра, на компанијата „ApoteoSurprise“, специјализирана за спектакуларни запросувања. Дали ќе му се исплатат парите, останува да се види.


ApoteoSurprise

101 rue de Sèvres

75006 Paris (France)

0033 6 03 15 37 06

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

Disclaimer - Terms - SARL company with a capital of 10,000 euros - SIRET 482 226 909 00026 - RCS Paris B 482 226 909 - PCL Hiscox No. HA RCP0230415

Copyright © 2006-2020 ApoteoSurprise, All rights reserved, Concept and scenarios registered, Trademark No. 043329077 registered at INPI Property Institute