top of page

Nuk (Bulgaria)


Възможност! Предложение за брак докато летите около Луната.


Представете си, че предлагате брак на любимия човек, докато летите около Луната! Романтичното пътуване ще бъде възможно от пролетта на 2022 г, съобщава БТВ.


Съвсем тематично, песента на Франк Синатра Fly Me To the Moon ще слушат влюбените, докато летят над лунната повърхност. Идеята да предложиш брак в Космоса е на французина Никола Гаро, собственик на брачна агенция.


„С жена ми гледахме филма "Аполо 13" и тя ме попита дали от любов бих й подарил Луната. Има такъв израз на френски език. Аз съм инженер по аеронавтика, затова веднага се свързах с американски специалисти, които подготвят космически туристи”, разказва той.


Луксът да предложиш брак около Луната ще струва 125 милиона евро. Желаещите ги очаква 12-седмична подготовка в космическия център "Кенеди", Флорида. Капсулите с влюбените ще бъдат изстрелвани от „Кейп Канаверал”. Траекторията на полета ще е като на "Аполо 8" – първата пилотирана мисия, достигнала лунна орбита.


„3 дни след изстрелването капсулата с двамата влюбени ще бъде на 200-300 километра над лунната повърхност. Това е достатъчно близо, за да се наслаждават на огромните кратери”, обяснява инженерът и специалист по брачни церемонии.

Първите клиенти на Никола Гаро вероятно ще са от Съединените щати, Япония, Англия, Германия или Франция – в „Топ 5“ на страните с най-много милионери.


bottom of page