Revista Who (Albania)


E keni menduar t’i propozoni dashurisë tuaj në hënë? Një agjenci franceze ju bën ëndrrën realitet.


Viti 2022 do të jetë i pabesueshëm për shumë të dashuruar. Duke filluar nga ky vit do të keni mundësinë për ti propozuar për martesë dashurisë së jetës suaj, ndërsa fluturoni mbi sipërfaqen e Hënës në tingujt e “Fly Me To The Moon” të Frank Sinatra.


Agjencia “ApoteoSurprise”, një projektues i propozimeve për martesën në Francë, e specializuar në krijimin e propozimeve ekstravagante, prezanton shërbiminin krejtësisht të ri për 145 milionë dollarë.


Udhëtimi në Hënë në emër të dashurisë është gati të bëhet një realitet. Qëllimi përfundimtar i agjencisë me bazë në Paris është që të realizojë propozimin më të çmendur dhe më të paharrueshëm për martesë në 13.8 miliardë vitet e fundit. Sigurisht që jo të gjithë do të kenë mundësinë të bëjnë një propozim të tillë pasi vlera monetare është mjaft e lartë, por ata të cilët do e shijojnë me siguri do të magjepsen.


ApoteoSurprise

101 rue de Sèvres

75006 Paris (France)

0033 6 03 15 37 06

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

Disclaimer - Terms - SARL company with a capital of 10,000 euros - SIRET 482 226 909 00026 - RCS Paris B 482 226 909 - PCL Hiscox No. HA RCP0230415

Copyright © 2006-2020 ApoteoSurprise, All rights reserved, Concept and scenarios registered, Trademark No. 043329077 registered at INPI Property Institute