top of page

Vijesti (Croatia)


Zaprosite dragu u Svemiru: Ljubav koja seže sve do Mjeseca uskoro će postati stvarnost.


Kapsula, koja će moći postići brzinu od 38.000 km / h, bit će opremljena sustavom od osam kamera kako bi se zauvijek zabilježio spektakularni trenutak


Od 2022. godine, moći ćete zaprositi svoju voljenu osobu dok letite iznad Mjesečeve površine i slušate „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre. Let u svemiru, u trajanju od tjedan dana, odvijat će se u zasebnoj kapsuli kako bi zaljubljeni par mogao uživati u samoći.


Agencija ApoteoSurprise je specijalizirana za organizaciju ekstravagantnih prosidbi, a u svoju ponudu uvodi sasvim novu uslugu po cijeni od 125 milijuna eura, koja pruža mogućnost svim prinčevima 21. stoljeća da zaprose voljenu osobu tijekom leta iznad Mjeseca. Ljubav koja seže sve do Mjeseca uskoro će postati stvarnost. Od ožujka 2022. svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći će rezervirati kompletno organiziranu uslugu na web stranici www.proposeinparis.com.


Usluga uključuje:


- Fizički trening i inicijalnu tehničku obuku u trajanju od dvanaest tjedana.


- Polijetanje, na dan D, iz Svemirskog centra "Kennedy" u blizini rta Kanaveral na Floridi.


- Puštanje melodije "Also sprach Zarathustra, Op.30" Richarda Straussa.


- Dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana kasnije i prelijetanje nad površinom Zemljinog satelita na visini od samo 200/300 kilometara.


- Prekid svake komunikacije sa Zemljom na tridesetak minuta dok kapsula nadlijeće skrivenu stranu Meseca.


- Puštanje pjesme "Fly me to the Moon" Frenka Sinatre na polovici leta u orbiti, kada će prosac moći tražiti ruku voljene osobe daleko od svakog oblika života.


- Spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak kroz četiri dana, prije povratka u atmosferu i konačno slijetanje.


Putanja kapsule bit će slična putanji koju je ispisala kultna misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći postići brzinu od 38.000 km / h, bit će opremljena sustavom od osam kamera kako bi se zauvijek zabilježio spektakularni trenutak.


bottom of page